Nog een paar nachtjes slapen en dan komt Sinterklaas weer naar Nederland (18 nov 2023), althans als de pakjesboot niet weer averij krijgt. Jullie worden voledig op de hoogte gehouden door het sinterkklaasjournaal met Diewertje Blok vanaf maandag 13 nov. om 18:00 uur te volgen op Zapp.

Maar we hebben nog meer leuk nieuws, Sinterklaas komt ook weer naar Epe en zoals elk jaar wordt dat weer georganiseerd door winkelen in Epe. Als alles gaat zoals het zou moeten gaan brengt Sinterklaas op 25 November een bezoek aan Epe. En jawel de Sint heeft ditmaal gekozen om de Wijkvereninging Burgerenk als start lokatie kiezen voor zijn rondtour door Epe en daar zijn wij als Wijkvereniging maar wat trots op. hieronder vindt u de route:

Route Sinterklaasintocht 25 november:

Rond 13:15 uur vertrekt Sinterklaas met een grote groep Pieten en 3 Glutenvrije Groene Pieten vanaf de Wijkverenigingsgebouw Burgerenk aan de Klimtuin in Epe.

Linksaf Molenpad – Rechtsaf Tongerenseweg gaat over in de Beekstraat – Linksaf Weemeweg/Willem Tellstraat en dan Rechtsaf de Pastoor Somstraat door – Rechtsaf Hoofdstraat – Linksaf Asseltseweg – Linksaf Kuipersweg – Rechtsaf Korte Kuipersweg/Sint Jorisstraat – Linksaf Stationsstraat – Rechtsaf Parkweg naar het Gemeentehuis rond 14:30 uur.

Hierna loopt Sint over de Markt – door de Veluwepoort en stapt bij de Jumbo weer in de koets voor de route terug.

Linksaf de Hoofdstraat – Rechtsaf de Meidoornstraat – Linksaf Drossenkampplein – Klimopstraat door – Rechtsaf de Enkweg en dan rechtdoor kruising Molenpad over naar Wijkverenigingsgebouw van de Burgerenk aan de Klimtuin.