Blokkendoos

 

 

Peuterspeelclub Blokkendoos zoekt leid(st)ers.

Peuterspeelclub Blokkendoos is onderdeel van de wijkvereniging Burgerenk. De peuterspeelclub is een zelfstandige activiteit georganiseerd door vrijwilligers.

Deze word gehouden op maandag en donderdagochtend van 08:45 tot 11:15 voor peuters van 2 tot 4 jaar.

Er word met de peuters, geknutseld, gespeeld, gezongen en allerlei thema’s komen aanbod. We hebben 3 enthousiaste vrouwen die dit leiden.

We zoeken vrouwen of mannen die het leuk vinden om 1 x in de week  een ochtend mee te helpen voor een kleine vergoeding. Je leid samen met een ervaren leidster en evt hulpouders de groep. Als de samenwerking goed bevalt is het mogelijk om een erkend BHV certificaat te behalen en je word getraind in kinderreanimatie.

Dus vind je het leuk om met peuters te werken? voor 1 ochtend in de week of om een tijd tussen werk of school te overbruggen en daarmee je cv te vullen, is dit wat voor jou! Voor meer informatie kun je een mail sturen naar info@burgerenk.nl of contact opnemen met Arjanne Durberg 06-51532584.


 

Heeft u ook interesse om uw kindje op te geven voor Peuterspeelclub de Blokkendoos: neem voor informatie contact op met Esther of kom langs (graag even telefonisch aangeven)

Groeten van Esther, Henriette, Rianne.

Aanmeldingsformulier blokkendoos 2018