Kaarten

Elke woensdag Kaarten

Iedereen is welkom, zowel leden als niet-leden van de Wijkvereniging Burgerenk. Dus als je vrienden of familie ook leuk vinden om mee te doen, dan zijn deze van harte welkom. En zij kunnen altijd vrijblijvend een keer meedoen om te kijken of het wat voor ze is. Als je zo nu en dan een keer wilt komen spelen, is dat ook mogelijk. Het is een avond voor het plezier en de gezelligheid.
Je kunt je inschrijven tussen 19.30 en 19.55 uur. Mocht je iets later komen dan 19.55, geef dan aan ons door om teleurstelling te voorkomen. Starttijd is 20.00 uur.

Inleg € 2,50 voor leden, niet-leden € 3,00 p.p. (Koffie, thee en een hapje wordt u aangeboden door de wijk)

Geldprijsjes en wie mee wil doen met de competitie moet je tenminste 20 x komen kaarten, want de 20 hoogste scores van klaverjassen worden aan het eind van het seizoen opgeteld, en de 20 laagste scores van jokeren en rummikub worden ook aan het einde van het seizoen opgeteld.

2x per jaar organiseert de kaartclub een kaartmarathon. Dan word er een volle dag klaverjas gespeeld. Hier kunnen leuke prijzen mee gewonnen worden, maar het is natuurlijk vooral de gezelligheid. Er word tijdens de dag goed gezorgd voor de innerlijke mens.

Meer informatie over de kaartclub kan via info@burgerenk.nl

Iedereen is van harte welkom om van 10.00 t/m 22.00 uur te komen
jokeren of klaverjassen bij de Wijkvereniging Burgerenk